• Boer

  Binnen Good Farming Star werkt Vion samen met ongeveer 185 Nederlandse varkenshouders. Onze boeren zorgen ervoor dat de dieren op hun bedrijf een beter leven hebben. Ze besteden extra aandacht aan het welzijn en de gezondheid van de varkens en aan duurzaamheid. De boeren hebben zich verenigd in een leveranciersvereniging met de naam StarFarmers. Gedurende het jaar is er regelmatig overleg met de StarFarmers en worden er duidelijke afspraken gemaakt.

 • Vion

  Het vlees wordt verwerkt in de slachterij van Vion in Groenlo. Wij voldoen aan de strengste regels voor hygiëne en veiligheid, zodat u erop kunt rekenen dat Beter Leven-vlees niet alleen verantwoord is, maar ook lekker en vertrouwd.

 • Supermarkt

  In de supermarkt hebben de producten een sticker met het één ster Beter Leven keurmerk. Tevens bevindt zich op de achterkant van de verpakking een GGN nummer, dit toont aan dat het vlees uit een volledig gecontroleerde keten komt.

 • Consument

  Elke schakel van onze keten – van boerderij tot supermarkt - wordt gecontroleerd door onafhankelijke instanties. De deelnemende boerderijen werken met extra aandacht voor het welzijn van de dieren en de omgeving. U kunt daarom onbezorgd genieten van puur en eerlijk vlees.