deBruijn_HTH9711_LR
deBruijn_HTH9655_LR
deBruijn_HTH9624_LR

Kees de Bruijn

Kees de Bruijn heeft samen met zijn vrouw Sjanie een bedrijf met zeugen en varkens in de Betuwe. Ze doen al sinds 2011 mee met Good Farming Star. Het verhaal erachter spreekt hen aan.

Ons beter leven-programma:
Good Farming Star


Ons Beter Leven varkensvlees met één ster van de Dierenbescherming heeft een vertrouwde herkomst. In het programma Good Farming Star werken we samen met 185 Nederlandse varkenshouders, die trots zijn op hun bedrijf en met zorg hun dieren houden. Lees meer

goodfarmingstar

'Consumenten krijgen vlees waarover is nagedacht'

 

''Het welzijn en de gezondheid van onze varkens heeft altijd onze aandacht gehad. Wij doen dat door schoon en hygiënisch te werken en ervoor te zorgen dat alles er netjes bij ligt. Ook aan de buitenkant, want we willen uitstralen dat we trots zijn op ons bedrijf.

Als mensen geïnteresseerd zijn, leid ik ze graag rond op ons bedrijf. Toen onze kinderen nog naar school gingen, hadden we hier regelmatig hele klassen op bezoek. Dat wordt hier in de omgeving gewaardeerd. Veel mensen in het dorp kennen de boer en boerin.

Wij doen vanaf het begin mee met Good Farming Star. Het verhaal erachter spreekt ons aan. Wij staan voor varkens houden met extra aandacht voor dierenwelzijn. Meedoen aan een concept is een andere manier van werken. Niet alleen omdat de varkens extra ruimte en speelmaterialen krijgen. Je bent door het Beter Leven keurmerk ook veel bewuster bezig met je dieren, omdat je hebt beloofd dat je bepaalde dingen op een andere manier doet. Ik weet zeker dat dit bij alle collega’s binnen Good Farming Star net zo is. Dat is de kracht van het Beter Leven keurmerk. Als consument krijg je vlees waarover is nagedacht.''