foto1a
1112
1111

Jaap en Jan Kreuger

Jaap Kreuger en zijn zoon Jan hebben een varkensbedrijf in Utrecht. Ze houden zeugen en vleesvarkens. Jaap is voorzitter van de leveranciersvereniging van Good Farming Star-varkenshouders.

Ons beter leven-programma:
Good Farming Star


Ons Beter Leven varkensvlees met één ster van de Dierenbescherming heeft een vertrouwde herkomst. In het programma Good Farming Star werken we samen met 185 Nederlandse varkenshouders, die trots zijn op hun bedrijf en met zorg hun dieren houden. Lees meer

goodfarmingstar

'Zeugen languit in het stro; daar genieten wij van'

 

“In onze nieuwe zeugenstal liggen de dieren volop in het stro. Als je ze ‘s avonds languit ziet liggen in diepe rust … Dat is echt genieten!

Bij Good Farming Star zijn we deelnemers van het eerste uur. Meedoen met nieuwe dingen zit ons als ondernemers in het bloed. We hebben voor dit concept gekozen omdat we er zelf een goed gevoel bij hebben. Het sterke vinden we dat de verschillende partijen samenwerken om iets te maken dat de consument graag wil.

Je hebt elkaar nodig: de varkenshouder, de Dierenbescherming, de slachterij en de supermarkt. Met Good Farming Star hebben we een mooi samenspel en het geeft een kick om zo samen iets op te bouwen. Zeker als consumenten die op een open dag komen, ons complimenten maken. Dan weet je waar je het voor doet.”