Hoff_HTH6565_LR
Hoff_HTH6597_LR
Hoff_HTH6619_LR

Bert Hoff

Bert Hoff heeft samen met zijn vader Cor een boerenbedrijf met varkens en melkkoeien in Overijssel. Eerst hadden ze alleen mannelijke varkens (“beren”) voor onderzoek. Later breidde hij de varkenstak uit. Sinds 2010 doen ze mee met Good Farming Star.

Ons beter leven-programma:
Good Farming Star


Ons Beter Leven varkensvlees met één ster van de Dierenbescherming heeft een vertrouwde herkomst. In het programma Good Farming Star werken we samen met 185 Nederlandse varkenshouders, die trots zijn op hun bedrijf en met zorg hun dieren houden. Lees meer

goodfarmingstar

'Mooi als mensen weten waar hun vlees vandaan komt'

 

''Ik doe mee met Good Farming Star omdat we binnen dit systeem ook met minder varkens hetzelfde werk kunnen doen. Van mij hoeft het niet ‘groter, groter, groter’. Ik vind het ook fijn om het werk zelf te kunnen doen, dus dan is het mooi als je bedrijf niet te groot is.

We ontvangen wel eens een schoolklas op het bedrijf. Dan gaan ze vaak eerst bij de koeien en de kalfjes kijken en dan bij de varkens. Als we dan vragen wie een biggetje wil aaien zijn ze snel om. De varkens liggen er hier goed bij. We doen graag wat extra’s voor de varkens, het is belangrijk dat ze het goed hebben en gezond zijn. Ze hebben ook speeltjes en stro. Deze manier van boeren past bij ons.

Ik vind het mooi dat ons vlees nu met een keurmerk in de winkel ligt. Van mij mag het nog wel een stapje verder, dat je ook kunt zien van welk bedrijf het komt. Wij leveren een goed product af en dat mag gezien worden.''