foto-annemarie-noordman-boerenpagina
11a
12a

Annemarie Noordman

Annemarie Noordman heeft samen met haar man een varkensbedrijf in Overijssel. Ze houden zeugen en vleesvarkens. De familie Noordman doet al vanaf 2010 mee met Good Farming Star.

Ons beter leven-programma:
Good Farming Star


Ons Beter Leven varkensvlees met één ster van de Dierenbescherming heeft een vertrouwde herkomst. In het programma Good Farming Star werken we samen met 185 Nederlandse varkenshouders, die trots zijn op hun bedrijf en met zorg hun dieren houden. Lees meer

goodfarmingstar

'Ik wil graag laten zien wat we doen en wat ons drijft'

 

“We doen mee vanuit liefde en respect voor de dieren. Ik geniet vooral van de biggetjes als ze pas zijn geboren. Je kunt dan met jouw zorg echt iets betekenen.

Samen met mijn man en een medewerker run ik een varkensbedrijf met zeugen en bijbehorende vleesvarkens. We doen vrijwel vanaf het begin mee met Good Farming Star. Eind 2016 heb ik ons verhaal verteld in een TV-reclame van Albert Heijn. Dat leverde veel positieve reacties op. Ik vond het leuk om te doen, en een goede kans om aan de Nederlandse consument duidelijk te maken wat we doen en wat ons drijft.

Ik organiseer regelmatig open dagen. We hadden eens een bezoeker die helemaal uit Den Haag naar ons bedrijf in Overijssel was gekomen. Hij zei dat ik mijn verhaal ook in de stad moest gaan vertellen. Nu ik zoveel positieve reacties krijg op dat reclamefilmpje, weet ik dat dat is gelukt.”

 

Bekijk hieronder een filmpje van Annemarie Noordman waarin ze vertelt over Good Farming Star.